Logo

Billiga försäkringar

Hitta en billig batförsäkring

Sådär framt vårkanten börjar allt fler fundera på båtförsäkringen. Vilket båtförsäkringsbolag skall man välja och vad finns det för alternativ. Beroende på vad man äger för båt och hur mycket man nyttjar den finns det ett otal olika alternativ. Det som är den billigaste båtförsäkringen är inte nödvändigtvis den bästa.

Jämför båtförsäkring

Alldeles oavsett vad man har för båt och/eller befintlig försäkring kan man spara många sköna tusenlappar på att jämföra olika båtförsäkringar. Kika runt på hemsidorna eller ännu bättre, ring upp de olika båtförsäkringsbolag du kan hitta. Ju fler alternativ du kollar upp, desto bättre chans har du att hitta rätt båtförsäkring för just dig och din båt.

Försäkring via båtklubbar

Vissa båtklubbar eller andra organisationer erbjuder båtförsäkringar till sina medlemmar. Antingen de har ett samarbete med ett försäkringsbolag eller driver det i egen regi är det i regel en god affär att teckna sin båtförsäkring via dem. Är man inte medlwem i någon båtklubb kan man ofta spara pengar på att gå med i en bara för att få en billigare försäkringspremie.

Vad ingår i en båtförsäkring?

Vad som ingår i en båtförsäkring är olika från bolag till bolag. Där vissa erbjuder räddning eller assistans om man råkar i sjönöd, erbjuder andra bara stöldförsäkring. Var noga med att kolla upp vad just den båtförsäkringen du funderar på innehåller de skydd du söker.