Logo

Billiga försäkringar

Hitta en billig reseförsäkring

Ett av de bästa och billigaste sätten att skaffa sig en reseförsäkring är att betala sin resa med ett kreditkort där försäkringen ingår. Visa, Master Card eller American Express är bra exempel på sådan kreditkort.

Reseförsäkring för gravida

Är man gravid kan det vara värt att kontrollera om man överhuvudtaget kan få en reseförsäkring. Har man kommit en bit in i graviditeten kan det vara svårt att få flyga alls, och olika försäkringar har olika regler för gravida. Se till att läsa det finstilta noga.

Teckna egen reseförsäkring

Väljer man att teckna en egen reseförsäkring kan man i stort sätt välja vilket av de stora bolagen som helst. De flesta - om inte alla - av dem erbjuder olika typer av reseförsäkringar. Kika och jämför innan du väljer. Det kan skilja mycket pengar mellan två olika försäkringsbolag.

Vad ingår i en reseförsäkring?

Vad som ingår i en reseförsäkring är olika från bolag till bolag. Där vissa erbjuder ersättning för i stort sett all, ersätter vissa andra endast bagage och extrakostnader vid förseningar. Värt att kolla upp är också vad som ingår via hemförsäkringen. Ibland har man redan ett visst skydd via den.